2019 Yılının Son Akademik Genel Kurulu Yapıldı

21 Kasım 2019 Perşembe

Yüksekokul Akademik Genel Kurul toplantısı 21 Kasım 2019 günü Yüksekokulumuz toplantı salonunda yapıldı. 2019 yılının son toplantısına Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr. Yalçın SARIKAYA başkanlığında tüm akademik personel ile birlikte bazı idari personel de katıldılar.

Toplantıya, emekliliğe ayrılan Öğr.Gör. Cafer KABLAN'a hizmetleri için teşekkür ederek başlayan, Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr. Yalçın SARIKAYA; (3+1) modeli hakkında yapılan ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili ayrıntılı bir bilgi verdi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunun, diğer MYO'lar tarafından model alındığını anımsatan Doç.Dr. Yalçın SARIKAYA, personelden işlerini daha dikkatli ve özenli yapmalarını rica ederek, şimdiye kadar yapılan çalışmalar sebebiyle de teşekkür etti.

Öğrenci işleri açısından yapılması gereken diğer çalışmalar hakkında da bilgi verildikten sonra toplantı sona erdi.